SOLICITA DISPONIBILITATE!

Formular Disponibilitate

Copiaza numarul in casuta:

Deconecteaza-te. Inspira. Bucura-te de natura.

Amplasat in Predeal, una dintre cele mai frumoase stațiuni montane din Romania, Hotel Hera 3*** este acel “acasa departe de casa” in care te regasesti, zambesti si te relaxezi! Hotel Hera 3*** le ofera oaspetilor sai conditii deosebite de cazare, servire a mesei si petrecere a timpului liber plus o vedere spectaculoasa asupra muntilor si a zonelor linistite care il inconjoara.

Hotel Hera 3*** este un ApartHotel cu standarde auto-impuse inalte, care ofera oaspetilor sai o oaza de confort in mijlocul naturii în orice perioada a anului. Structura inedita de cazare include 20 apartamente si 4 garsoniere cu suprafete foarte generoase, dotari complete și vedere spectaculoasa asupra imprejurimilor.

Relaxare, deconectare de la cotidian si reconectare cu natura! Toate intr-un cadru confortabil, linistit si prietenos. Din punct de vedere al facilitatilor, Hotel Hera 3*** cuprinde 24 de spatii de cazare, un restaurant cu specific romanesc si international, terasa cu deschidere spre padure, gratar, piscina interioara, sauna, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte , parcare proprie si conexiune wireless gratuita pe intreaga proprietate.

Desi pozitionat intr-o zona foarte linistita a statiunii Predeal, Hotel Hera 3*** este usor de localizat, fiind amplasat pe strada Trei Brazi, la numarul 12. Acest lucru inseamna ca se afla la distante mici fata de punctele de interes al zonei: 1,2 km de gara Predeal și centrul statiunii, 1.9 kilometri de Partia Clabucet din Predeal si la aproximativ 25 km de centrul Brasovului.

Galerie Hotel Hera