SOLICITA DISPONIBILITATE!

Formular Disponibilitate

Copiaza numarul in casuta:

OFERTA 1 DECEMBRIE

Tip Camera Sejur 3 nopti Sejur 4 nopti
Apartament Pret - 1500 ron Pret - 1900 ron
Garsoniera Pret - 1200 ron Pret - 1600 ron

*Tarifele sunt pentru 2 persoane.
Click pe una din camerele de mai jos pentru mai multe detalii

APARTAMENT

Apartamentele din cadrul Hotel Hera Predeal sunt decomandate, au suprafate cuprinse intre 70 si 80 mp si sunt formate din living cu canapea extensibilă, chicineta utilată, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cabină de dus și balcon. Dotările apartamentului includ: 2 TV cu ecran plat, telefon, internet wireless, minifrigider, cafetiera, prosoape și halate pentru baie, uscător de păr, produse de igienă, încălzire centralizată.

GARSONIERA

Garsonierele din cadrul Hotel Hera Predeal au o suprafata de 40 mp si dispun de pat matrimonial, birou, canapea extensibila, chicineta utilata si baie proprie cu dus. Dotarile garsonierelor includ TV, telefon, internet wireless, mini frigider, cafetiera prosoape și halate pentru baie, uscător de păr, produse de igienă, încălzire centralizată.

PACHETUL INCLUDE:

★ cazare cu mic dejun si prinz (cu exceptia zilei de 1 decembrie cand va fi mic dejun si cina festiva)

★ muzica live in data de 30.11.2017. si 01.12.2017.

★ cina festiva in data de 01.12.2017. (produse traditionale , muzica live , dansuri romanesti si internationale , vin, sucuri , apa plata si apa minerala

★ acces gratuit la piscina,sauna , loc de joaca pentru copii

FACILITATI:

★ un copil de 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa

★ pentru al doilea copil pana la 7 ani se achita 70 lei/zi (mic dejun+masa)

★ pentru copii cu varsta intre 7-12 ani se achita 100 lei/zi,iar pentru cei peste varsta de 12 ani se achita 160 lei/zi.

★ parcare gratuita in limita locurilor disponibile

★ loc de joaca pentru copii

POLITICA DE ANULARE:

Rezervarile pot fi anulate gratuit cu 2 saptamani inainte de data sosirii. In mai putin de 2 saptamani orice anulare se penalizeaza cu 50% din valoarea Integrala a pachetuui. Cu mai putin de o saptamana Inainte de data sosirii , pachetele devin nerambursabile si orice modificare sau anulare se tarifeaza cu contravaloarea intregului sejur .

Taxa de salvamont nu este inclusa - se achita 3lei/zi/pers.