SOLICITA DISPONIBILITATE!

Formular Disponibilitate

Copiaza numarul in casuta:

OFERTA CRACIUN 2017

Tip Camera Sejur 3 nopti Sejur 4 nopti
Apartament Pret - 2050 ron Pret - 2550 ron
Garsoniera Pret - 1750 ron Pret - 2000 ron

*Tarifele sunt pentru 2 persoane.
Click pe una din camerele de mai jos pentru mai multe detalii

APARTAMENT

Apartamentele din cadrul Hotel Hera Predeal sunt decomandate, au suprafate cuprinse intre 70 si 80 mp si sunt formate din living cu canapea extensibilă, chicineta utilată, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cabină de dus și balcon. Dotările apartamentului includ: 2 TV cu ecran plat, telefon, internet wireless, minifrigider, cafetiera, prosoape și halate pentru baie, uscător de păr, produse de igienă, încălzire centralizată.

GARSONIERA

Garsonierele din cadrul Hotel Hera Predeal au o suprafata de 40 mp si dispun de pat matrimonial, birou, canapea extensibila, chicineta utilata si baie proprie cu dus. Dotarile garsonierelor includ TV, telefon, internet wireless, mini frigider, cafetiera prosoape și halate pentru baie, uscător de păr, produse de igienă, încălzire centralizată.

PACHETUL INCLUDE:

★ Mic dejun si pranz

★ In data de 24.12.2017. (pomana porcului si preparate traditionale, vin fiert , colinde, spectacol cu ursi si obieceiuri romanesti , sosirea lui Mos Craciun ), muzica LIVE

★ In ziua de Craciun (pranz traditional, vin , sucuri , apa plata si apa minerala , muzica live, ansamblul de dansuri populare vor destinde atmosfera).

★ acces gratuit la piscina,sauna , loc de joaca pentru copii

★ parcare in limita locurilor disponibile

FACILITATI COPII:

★ 1 copil pana la 7 ani beneficiaza de gratuitate (fara pat suplimentar), pentru al doilea copil se achita 300 ron/sejur.

★ Pentru copiii intre 7 si 12 ani se achita 400 ron/sejur, iar copiii cu varsta peste 12 ani si adultii achita 600 ron.

★ loc de joaca pentru copii

POLITICA DE ANULARE:

rezervarile se pot anula gratuit cu 30 de zile inainte de data sosirii, intre 30 de zile si 20 de zile orice anulare sau modificare se penalizeaza cu 50% din valoarea integrala a pachetului, cu mai putin de 20 de zile inainte de data sosirii pachetele devin nerambursabile si orice modificare sau anulare se tarifeaza cu contravaloarea intregului sejur.

Taxa de salvamont nu este inclusa - se achita 3lei/zi/pers.