REZERVĂ ACUM

Deschide larg geamul. Inspira aer curat. Expira bucurie.

Cele 20 de apartamente și 4 garsoniere foarte spațioase din cadrul Hotel Hera 3*** te invită să descoperi confortul cu aer de munte într-unul dintre cele mai pitorești locuri din țară, stațiunea Predeal! Dotări complete, facilități menite să îți asigure confortul, liniște și o priveliște de poveste, toate pentru ca tu să te simți acasă departe de casă!

Click pe una din poze pentru a afla mai multe detalii

APARTAMENT

Apartamentele din cadrul Hotel Hera Predeal sunt decomandate, au suprafate cuprinse intre 70 si 80 mp si sunt formate din living cu canapea extensibilă, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cabină de dus și balcon. Dotările apartamentului includ: 2 TV cu ecran plat, telefon, internet wireless, minifrigider, cafetiera, prosoape și halate pentru baie, uscător de păr, produse de igienă, încălzire centralizată.

GARSONIERA

Garsonierele din cadrul Hotel Hera Predeal au o suprafata de 40 mp si dispun de pat matrimonial, birou, canapea extensibila si baie proprie cu dus. Dotarile garsonierelor includ TV, telefon, internet wireless, mini frigider, cafetiera prosoape și halate pentru baie, uscător de păr, produse de igienă, încălzire centralizată.