SOLICITA DISPONIBILITATE!

Formular Disponibilitate

Copiaza numarul in casuta:

Deschide larg geamul. Inspira aer curat. Expira bucurie.

Cele 20 de apartamente și 4 garsoniere foarte spațioase din cadrul Hotel Hera 3*** te invită să descoperi confortul cu aer de munte într-unul dintre cele mai pitorești locuri din țară, stațiunea Predeal! Dotări complete, facilități menite să îți asigure confortul, liniște și o priveliște de poveste, toate pentru ca tu să te simți acasă departe de casă!

Click pe una din poze pentru a afla mai multe detalii

APARTAMENT PREMIUM

Apartamentele din cadrul Hotel Hera Predeal au suprafețe generoase de aproximativ 85 mp și sunt formate din living cu canapea extensibilă, chicineta utilată, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cada. Dotările apartamentului includ: 2 TV cu ecran plat, telefon, internet wireless, minifrigider, cafetiera, prosoape și halate pentru baie, uscător de păr, produse de igienă, încălzire centralizată.

APARTAMENT

Apartamentele din cadrul Hotel Hera Predeal sunt decomandate, au suprafate cuprinse intre 70 si 80 mp si sunt formate din living cu canapea extensibilă, chicineta utilată, dormitor cu pat matrimonial, baie cu cabină de dus și balcon. Dotările apartamentului includ: 2 TV cu ecran plat, telefon, internet wireless, minifrigider, cafetiera, prosoape și halate pentru baie, uscător de păr, produse de igienă, încălzire centralizată.

GARSONIERA

Garsonierele din cadrul Hotel Hera Predeal au o suprafata de 40 mp si dispun de pat matrimonial, birou, canapea extensibila, chicineta utilata si baie proprie cu dus. Dotarile garsonierelor includ TV, telefon, internet wireless, mini frigider, cafetiera prosoape și halate pentru baie, uscător de păr, produse de igienă, încălzire centralizată.

CAMERA DUBLA

Acest tip de camera are o suprafata de aproximativ 40 mp și dispune de pat matrimonial și baie proprie cu cabină de dus. Dotările camerei duble includ: TV, telefon, internet wireless, mini frigider, prosoape și halate pentru baie, uscător de păr, produse de igienă, încălzire centralizată.